NOT KNOWN FACTUAL STATEMENTS ABOUT مزاج

Not known Factual Statements About مزاج

Not known Factual Statements About مزاج

Blog Article

از نظر ذائقه، دلشان می‌خواهد بیشتر ترشی و شیرینی مصرف کنند. با این حال می‌توان گفت که انسان‌های خوش خوراکی هستند. اشتهای آن‌ها بالا بوده و استعداد ابتلا به بیماری‌هایی مثل مشکلات قلبی و عروقی و هم‌چنین فشار خون در آن‌ها زیاد است.

غذاهای چرب مثل ماکارونی یا لبنیات پر چرب و محلی نیز توصیه نمی‌شود. برخی میوه‌ها مثل موز، آناناس، خربزه و… جزء میوه‌های دارای طبع گرم به شمار می‌روند. این میوه‌ها باعث می‌شوند تا تعادل مزاجی در بدن فرد از دست برود و او را با مشکلاتی مواجه سازد.

غذاها و عوامل محیطی تاثیر زیادی بر مزاج و سلامت اعضای بدن دارند.

حال که می‌دانید مزاج چیست ، ممکن است این سوال در ذهن شما ایجاد شود که بهترین مزاج، کدام یک از آن‌ها است؟ در اصل نمی‌توان در طب سنتی و حتی از نظر علمی، همه افراد را به سمت یک مزاج برد! در واقع، چیزی به اسم بهترین مزاج وجود ندارد و فرد باید اعتدال مزاج داشته باشد. اگر کسی به دنبال زندگی بهتر و سالم‌تری می‌گردد، باید اول از همه مزاج خود را بشناسد.

این افراد باید از مصرف غذاهای سرخ‌شدنی، محرک‌های غذایی مانند کافئین و گیاهان محرک خودداری کنند. در ادامه به مواد غذایی نامناسب برای صفراوی‌ها اشاره می‌کنیم:

به گفته محققان مزاج شناسی در طب سنتی، هر کدام از اعضا بدن مزاج مخصوص به خود دارند:

اگر فردی طبع گرم و تر دارد، غذاهایی از جمله آبغوره، آلبالو، باقلا خشک، بالنگ، برنج و بلوط برای او مناسب است.

مواد غذایی دیگر: ماکارونی، لازانیا، ترشی، سرکه، سیر و آویشن

گوشت: گوشت ماهی، سفیده تخم‌مرغ، گوشت گاو، گوشت مرغ و گوشت خروس

او در این مقاله از مزاج دموی، بلغمی، صفراوی و سوداوی صحبت کرد؛ اما درباره مزاج‌های گرم، سرد، تر و خشک که فهمی سخت‌تر داشتند، مطلبی ننوشت.

أغاني رايقة على مزاجك Regulate your mood and revel in an hour of calming and peaceful rhythms on Mazaj FM.

برای شناخت افراد با مزاج سرد و خشک باید گفت این دسته از افراد میل به شیرینی و غذاهای گرم دارند و خوردن میوه‌هایی مثل خیار و هندوانه را دوست ندارند.

عناصر چهارگانه و طبع‌های مربوط به آن‌ها از فنون کیمیاگری است. دانشمندان تحقیقات زیادی درباره تطبیق طب قدیم و مزاج شناسی با علم روز انجام داده‌اند؛ اما موفق به هم‌خوانی این دو نشده‌اند.

افراد با مزاج گرم و خشک باید از غذاهای دسته سرد و تر بیشتر از باقی دسته‌ها مصرف Mazaj کنند.

Report this page